Inden- og udendørs maling​

Vi udfører alle former for maleropgaver samt står for vedligeholdelse såvel indendørs som udendørs for netop din virksomhed.

Kvalitet er vores kerneværdi, og derfor er du hos os garanteret kvalitetsmalerarbejde. Vi har kun faguddannede malere, og vi benytter kun kvalitetsprodukter.

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved. Fremstår facaden på din virksomhed eksempelvis ikke intakt, har det stor betydning for, hvordan du har det med bygningen. Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed. Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du møder på arbejde.

Du er velkommen til at bevæge dig rundt på vores hjemmeside, som fortæller mere om Malerfirmaet BKA og vores kompetencer. Vi står ligeledes klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​

Udfører alt malerarbejde

​Hos Malerfirmaet BKA udfører vi alle former for malerarbejde, så vi opnår fuld tilfredshed hos vores kunder.

Serviceminded

​Vores medarbejdere sætter service i første række. På denne måde afleverer vi altid et færdigt produkt, som vi er stolte af

Kvalitet

​Vores arbejde kan vores kunder forvente er i aller højeste kvalitet. Kundernes tilfredshed er en mærkesag hos Malerfirmaet BKA. 

Malerfirmaet BKA

Knapmagerstien 87

2300 København S

CVR: 42633429

Ring eller skriv

Telefon: 42269552

E-mail: kontakt@malerfirmaetbka.dk